Interstop online kapcsolat

Kollégákat keresünk!

Tapasztalattal rendelkező, megbízható 
CNC marós

CNC esztergályos
képesítéssel rendelkező munkatársat keresünk.
Jelentkezni a megadott telefonszámon lehet.


Az INTERSTOP Alkatrészgyártó KFT -t 1990-ben alapítottuk kizárólag magyar tulajdonú vállalkozásként. Tevékenységi körünkbe tartozik a hagyományos és CNC forgácsolás, szikraforgácsolás,gépalkatrészek készítése, karimakészítés, megrendelőink részére. Fő tevékenységünk - egyedi és kis sorozatú gépipari, vegyipari, kohászati, gumiipari, alkatrészek gyártása és szerelése. Egyedi szerszámok, prototípusok elkészítése 3D modellekről. CNC forgácsoló gépeink alkalmasak alkatrészek kis és közepes sorozatú gyártására. Termékeinket kívánságra hőkezelve, nitridálva, köszörülve, megfelelő műbizonylatokkal ellátva szállítjuk. Tevékenységünk alapvetően Magyarországon meghatározó cégek részére történő beszállítást jelent.

Telephelyünket Sajóbábonyban alakítottuk ki, amely az ipari parkon belül található, egy 600 nm-es csarnok áll rendelkezésünkre a gyártási tevékenységhez, és egy kisebb 300nm-es.
   A nagyobb csarnokunk különböző forgácsolási gépekkel van felszerelve, képesek vagyunk 5 méter hosszúságig tengelyeket megmunkálni, 11 modulig fogazni, vésni.
   A kisebb csarnokunk teljesen új gépekkel felszerelt:
- CNC eszterga, ami 550 milliméteres megmunkálási tartományban tud mozogni, Fej eszterga 1250 mm elfordulási átmérővel, szán felett 800 mm 3000 mm hosszban.
- NCT meg-munkáló központ 500x1100 mm mozgástartománnyal.
- Tömbös szikraforgácsoló gép
- Rúdadagolós CNC esztergagép ami akár nagy szériaszámú gyártást is lehetővé tesz
- Bulgár típusú 830x2000 mm hagyományos eszterga digitális útmérővel.
- 3D mérőgép ami segíti a gyártásellenőrzést.
Ezzekkel a gépekkel is vevőink magasabb színvonalú kiszolgálására törekszünk.
Egy olyan struktúra áll rendelkezésre hagyományosan, amely egy ilyen vállalkozásnak nagyban segíti a jelenét és a jövőjét. 2003-ban került bevezetésre az ISO 9001-es minőségirányítási rendszer. Ez biztosítja azt, hogy a partnereink igényeit a legmagasabb szinten tudjuk kielégíteni. Bízunk benne, hogy az elmúlt 25 év nem volt hiábavaló, és a munkatársainknak a jövőben is tudjuk biztosítani a megélhetést. Szakembergárdánk, és fejlesztéseink alapot jelenthetnek arra, hogy a továbbiakban is a piacon jelen lehessünk, megrendelőink továbbra is bízzanak bennünk, és továbbra is keressék a szolgáltatásainkat.

Tisztelt érdeklődő, reméljük hamarosan megrendelőink között köszönthetjük. 

Baráti üdvözlettel :

Sipos László
ügyvezető